Tuesday, July 19, 2011

Random Shoots #2 - Perth 2007


This is my MOST favorite picture I've taken during my short visit to Perth!!

Di pelabuhan,
ada cruiseboat,
ada tonggak bertali untuk menambatkan kapal
[sering ada di majalah Donal Bebek, kalo setting tempatnya adalah pelabuhan],
ada kursi taman,
langitnya bersih, cerah, bagus, dan passs banget,
dan ada sepasang ibu dan bapak, dua-duanya gendut, and you know what, mereka nggak saling kenal!!
Cuma sama-sama nunggu boat yang mau ke Fremantle aja...

Sebenernya ada burung camar dan lumba-lumba.
Tapi nunggu keduanya muncul barengan ternyata lamaaa banget... untung-untungan gitu, deh...
Akhirnya gue capture scene ini, kar'na kapal gue udah keburu dateng... Takut ketinggalan...

T_T













































This is AWESOME!!
Look at the sky's color gradation!!
It's on the Swan River that I took this picture from my boat,
on my way back to the city of Perth from Fremantle.



































This is also when the sun set on Swan River, from the boat.

































Welcome to the Perth's City, Baby...
[just got back from Fremantle]


































_____
"Random Shoots" is for anything I shot anywhere, anytime, using any cams I got.
Recently I use the cam on my phone, since it's the only one I have :p
Yet perhaps in some other moments, I used digital cam which I borrowed from besties.

1 comment:

  1. Hega lo ngambil gambarnya ciamiikkk abis,
    mimpi kali gw ya bisa jalan2 ke perth hehe

    ReplyDelete